Búsqueda por País:
 
 

  
    Clasificación del Vino
    Rutas del Vino de España
  
  Productos Vitivinícolas:
 
  
  Denominaciones de Origen:
 
  

Casa rural Nº 810 (El castell de la Pobla de Lillet) Versión para Imprimir
El castell de la Pobla de Lillet

Precio:  29 a 38 €/día
Tipo de Establecimiento: Casa rural
Plazas: 24
Dormitorios: 9
Tipo de Alquiler:  Estança (habitacions)
Dirección: Carrer del Doctor Cisneros, 8
                 08696 La Pobla de Lillet
                 (Barcelona) Espanya
Teléfono(s): 936997209  935862497
 
 
Visita su Web Contacta por e-mail
  Descripción
La casa està situada al casc antic de la Pobla de Lillet. En un edifici aixecat sobre les runes de l’antiga fortalesa erigida per la dinastia dels Mataplana l’any 1297.
La restauració realitzada l’ha convertit en un establiment completament equipat per celebracions i estades per grups de fins a 24 persones. Està formada per nou habitacions amb bany propi, una àmplia zona de cuina-menjador, sala d’estar i una zona d’aigües per relaxar-se. Els criteris seguits durant la restauració han respectat els panys de la paret procedents de la llera dels rius Llobregat i Arija. Per contrarestar l’aspror de la pedra, s’ha col·locat tarima de roure en tots els terres de cada una de les estances d’El Castell. D’altra banda però, per no perdre protagonisme a aquests dos elements originaris tant nobles s’ha triat el color blanc per la resta de paraments i mobiliari.
  Servicios
El confort queda assegurat mitjançant un sistema de radiadors alimentat per una caldera. La sala d’estar, element clau de trobada, s’ha equipat amb una llar de foc i una televisió de gran format com a elements protagonistes. Tot i així, les habitacions disposen de televisió d’ús individual connectades a la televisió per cable de la Pobla de Lillet.
  Cómo Llegar
La situació dins del casc urbà posa a disposició dels hostes d’El Castell una variada oferta de serveis: comerços, restauració, oci, etc.


« Volver Atrás Para ver Información Turística de este Municipio->PULSE AQUÍ
 
 
EnoturismoAlta PropietariosTarifas PropietariosInformación Turística de Municipios y enoturismoQuienes Somos Aviso Legal
2008-2010 TurismoRural Internet S.L.
alta@enoturismorural.com